Akcije povodom svjetskog dana zdravlja

Svjetski dan zdravlja - Akcije

Svjetski dan zdravlja

Pojam zdravlja je usko povezan s načinom života i prehranom. CaliVita International već 15 godina u Hrvatskoj ukazuje na značaj prevencije u očuvanju zdravlja. Svake godine milijuni ljudi umiru od bolesti koje je moguće spriječiti. Studija provedena u 2004. pokazala je da je otprilike polovica svih smrti u SAD-u u 2000. godini uzrokovano ponašanjem i izloženosti čimbenicima koji su mogli biti spriječeni. Vodeći uzročnici su kardiovaskularne bolesti, kronične respiratorne bolesti, ozljede, dijabetes i određene infektivne bolesti. Ista studija procjenjuje da svake godine u SAD-u od loše prehrane i sjedalačkog načina života umire 400000 ljudi.

Zdravstveni sustavi su preopterećeni, a na nama je da shvatimo, kako svoje zdravlje moramo u puno većoj mjeri uzeti u svoje ruke. Pomagati drugima da budu zdraviji je stvar odabira pojedinca i predstavlja plemeniti čin, ali preuzeti odgovornost za svoje životne navike i pomagati sebi u očuvanju zdravlja, danas je postala realna obaveza svakog pojedinca.

Ivan Zalepugin,
direktor CaliVita International Hrvatska

Akcije svjetski dan zdravlja

Pridružujemo se Svjetskom danu zdravlja!

Uz besplatnu dostavu naših proizvoda od 7. – 14. travnja 2016.!
Uz akciju u kojoj od 7. do 14. travnja, 10 naših atraktivnih proizvoda možete kupiti s dodatnih 10% popusta ukoliko naručite dva ista proizvoda na jednom računu; Ocean 21, Organic Noni, Polinezijski Noni, Trimex, Joint Protex, Joint Protex Forte, Cholestone, Menopausal Formula, Pro STP, ParaProtex.

Akcije traju od 7. do 14. travnja 2016. i ne mogu se kombinirati s drugim akcijama.

Obilježavamo… 8. mart, Dan žena
Proslavite s nama 25. godina CaliVite

Odgovori

Moja košarica
Lista želja
Nedavno pregledano
Kategorije