Ostvarite honorarnu zaradu – bez obveza, rizika i financijskih ulaganja!

Postavši članom CaliVite otvara vam se mogućnost dodatne honorarne zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za financijskim ulaganjem.

Preporukom do dodatne zarade

Preporuka je osnova našeg poslovanja te ujedno i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određeni proizvod ili uslugu, a da ste za to bili nagrađeni?
Koristite, upoznajte i uvjerite se u kvalitetu i djelotvornost CaliVita proizvoda, pritom dijeleći svoja iskustva sa prijateljima, rodbinom, poznanicima i drugim ljudima o proizvodima koje zadovoljno koristite za svoje zdravlje. Time automatski činite svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje.

Prilika za samozaposlenje

Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu razvojnu granu svjetskog gospodarstva sa ukupnom godišnjom prodajom većom od 50 milijardi dolara i tendencijom daljnjeg rasta.
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/dietary-supplements-market

Dodaci prehrani svjetski trend

Značaj poslovne mogućnosti CaliVita International tim je veća što moderno tržište rada sve više karakterizira problem nezaposlenosti, nesigurnosti, iskorištavanja radne snage do iznemoglosti, konstantna potreba za prilagođavanjem, učenjem i napredovanjem tijekom čitavog radnog vijeka.

Ova korisna i profitabilna djelatnost omogućuje zaposlenima i umirovljenicima dodatni izvor prihoda i povećanje životnog standarda, te nezaposlenima ili studentima osnovni izvor prihoda. Istovremeno, visina zarade nije ograničena te ovisi isključivo o radu i zalaganju svakog pojedinca, strukturi i produktivnosti Grupe (Mreže), odnosno o ispunjavanju zacrtanih ciljeva unutar marketinškog sistema CaliVita® International.

 

Naš poslovni uspjeh temelji se na preporukama naših kvalitetnih proizvoda. Svjesni smo da je reklama od uha do uha najbolja reklama, ali i reklama koju treba zaslužiti!
Već 30 godina znamo da je kvaliteta i zadovoljstvo kupca najbitnije za uspjeh, stoga se ne ustručavamo reći – preporučite nas!

 

saputanje

Koga tražimo?

Osoba ste koja voli pomagati ljudima, bavite se već nekim sličnim poslom ili posjedujete poslovni duh koji traži svoju poslovnu priliku ili pak samo tražite nove životne izazove, isprobajte nešto novo, neka vam ovo bude ujedno i zabava i izazov u životu. Ovdje nije bitna stručna sprema ili radni staž, pripadnost, vjera, boja kože, spol… Ovdje je svatko bitan i svako je sam svoj šef te može pronaći točno onoliko koliko traži!

CaliVita sistem nagrađivanja

CaliVita® International omogućuje svakom članu da bez rizika i financijskih ulaganja ostvari dodatni prihod u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske.
Prvom kupnjom proizvoda (dovoljnom za registraciju) za osobne potrebe i zdravlje kako biste se upoznali sa proizvodima i kvalitetom, dobit ćete svoj jedinstveni članski broj te prema uvjetima CaliVita International, mogućnost dodatne zarade bez obaveze za sve koji to žele iskoristiti.
Kao registrirani član nadalje kupujete proizvode samo kada i ako Vi to želite, sa minimalno 25% popusta, uz mogućnost ostvarivanja i drugih dodatnih popusta.
Preporukom i registrirajući na isti način druge, vi postajete njihov Sponzor. Više tako registriranih osoba čine vašu Grupu (Mrežu).
Cilj Sponzora je imati što veću i produktivniju Grupu kako bi ostvario veći honorar.

Produktivnost Mreže ovisi o ukupnoj mjesečnoj prodaji, kojeg prati CaliVita sustav (aplikacija) te radi obračun na mjesečnoj razini. Sustav izračunava honorare koji se isplaćuju unutar Mreže, ovisno o tome koliko je tko unutar nje bio uspješan, a svaki član može pratiti svoje stanje u sustavu.
Isplate se vrše na vaš žiro račun, sa već podmirenim obavezama (porezi, prirezi, doprinosi). Važno je znati da ne morate sami izračunavati honorare, raditi porezne prijave, voditi knjigovodstvo ili brinuti o bilo kakvoj drugoj papirologiji – sustav CaliVite sve to radi za vas!

Dobro je znati da CaliVita sustav omogućuje kupovinu proizvoda te registraciju novih članova i u drugim državama u kojima CaliVita® International djeluje te da također sav promet i produktivnost vaše Mreže u svim državama povećava vaš honorar.

CaliVita International redovno organizira različite edukativne programe i aktivnosti te potiče druženje i stručnu obuku, kao neizostavne dijelove kvalitetnog i zdravog življenja. U tom je poslu značajan doprinos liječnika i nutricionista te drugih stručnjaka koji su dio našeg tima.

O pojedinostima nagrađivanja, honorarnoj zaradi, svim pitanjima i nejasnoćama koji su vam na umu, slobodno i bez zadrške nas kontaktirajte na 095 47 44 777 ili putem kontakt forme>.

  Ime i prezime (obavezno)

  Email (obavezno)

  Kontakt broj (obavezno)

  Mjesto

  Pitanje ili komentar?

  Moja košarica
  Lista želja
  Nedavno pregledano
  Kategorije