Nove atraktivne akcije

Detoksikacija je nužan preduvjet zdravog života

Detoksikacija, mršavljenje, krvožilni sustav …

Za vas smo pripremili još nekoliko dobrih akcija u novoj godini.
Nakon dobre blagdanske hrane potrebno je možda malo reducirati kilograme ili samo očistiti organizam?
Također za one koje imaju problema sa “hladnim rukama” te lošijom cirkulacijom pripremili smo odličnu kombinaciju koja će im uvelike biti od pomoći u ovo hladno zimsko doba.
Akcija traje do 15.03.2016.

Detoksikacija je nužan preduvjet zdravog života

Paleta proizvoda u CaliViti kojom možemo pomoći u detoksikaciji je zaista velika. Za vas smo pripremili posebnu kombinaciju kojom možete počastiti i počistiti svoj organizam!

Ocean 21 će vas detoksicirati na dubinskoj razini čisteći vaše stanice od nagomilanih toksina, te vas istovremeno mineralizirati.

LiverAid će pomoći vašoj jetri da se obnovi, a jetra je ključ svakog mršavljenja i obnavljanja.

Ulje origana koje dobivate gratis je tu da očisti vaš probavni sustav od gljivica i parazita. Detoksicirajte se redovito i živjet ćete zdravije i kvalitetnije!

Ocean 21 – dubinsko čišćenje toksina!

Ocean 21 je riznica biološki aktivnih tvari morskog i kopnenog bilja koje pomažu u alkalizaciji i remineralizaciji organizma. To su dva usporedna procesa koja predstavljaju temelj za obnovu organizma, samoiscjeljenje i jačanje imuniteta. Uklanjanje umora, iscrpljenosti, povratak hormonske ravnoteže, aktivnost cjelokupnog enzimskog sustava, obnova imuniteta, liječenje ozbiljnih bolesti i tegoba itd. započinju procesima alkalizacije i remineralizacije. To je temelj koji se ne može zaobići i iza kojega slijede svi drugi procesi čišćenja.

Jeste li znali?

Već sama činjenica da srednjoeuropski stanovnik godišnje u sebe unese prosječno 3-4 kg čiste kemije, razlog je za alarm i poduzimanje konkretnih koraka. Broj i raznovrsnost te mehanizam djelovanja ovih kemikalija oduzeo bi tisuće stranica, no izdvojimo tri vrlo česta.

  1. Dioksini i furani. Furan je genotoksičan spoj iz skupine dioksina, koji nastaje uslijed zagrijavanja šećerima bogate hrane, tako da 90% ukupnog furana unosimo hranom, dok ostatak u organizam dospijeva udisanjem zagađenog zraka i pijenjem vode. Izvori su dječja hrana s bananama i krumpirom, prerađevine krumpira, kompoti u konzervama, kava, kruh, konzervirano povrće i voće, termički obrađeno voće, mlijeko, svinjetina, govedina, perad, duhan.
  2. Akrilamidi. Drugi opasan spoj, koji ističemo zbog njegove nevjerojatne raširenosti u suvremenoj prehrani je akrilamid koji nastaje prženjem i termičkom obradom hrane, a najviše ga ima u prženim krumpirićima, čipsu, kruhu, kavi, duhanu. Skupina istraživača (Pelle Thonning Olesen i sur.) je 2008. uspjela dokazati poveznicu između povišene razine hemoglobin-akrilamida i raka dojke, naročito za razvoj estrogenski pozitivnih tipova raka. Istraživači Janneke Hogervorst i suradnici su 2007. utvrdili vezu između povećanog unosa akrilamida i veće pojavnosti raka jajnika i endometrija kod post-menopauzalnih žena.
  3. Kloropropanoli. Spoj poznat kao 3-MCPD (kloropropanoli) nastaje zagrijavanjem hrane koja sadrži ulja u kombinaciji sa soli. Najviše ga sadrže prepečenac, kruh, peciva, sojini umaci, margarin, mesne prerađevine, neke vrećice za čajeve, krekeri, hamburgeri, a karcinogenost je povezana s njegovom genotoksičnošću.

LiverAid – za jetru kroz koju sve prolazi

Svaka detoksikacija za cilj ima pokrenuti otrove iz stanica i međustaničnih prostora te ih dovesti do jetre koji trebaju obaviti one najprljavije poslove – svaki otrov neutralizirati i učiniti pogodnim za uklanjanje urinom. Zato je važno pomoći jetri u ovom procesu.

Detoksikacija se u jetri odvija u dvije faze: u prvoj se fazi uglavnom radi o oksidaciji za što nam je potreban kisik (tjelesna aktivnost i vježbe disanja), dok je za drugu fazu nužna prisutnost aminokiselina sa sumporom – metionina i cisteina, B i C vitamina.

LiverAid je jedinstvena formula po objedinjavanju najvažnijih sastavnica za zaštitu jetre i u konačnici organizma u cjelini.

Oregano oil – za uklanjanje sluzi i štetnih mikroba

Začinsku biljku mravinac ili origano treba imati svaki dom, ne samo kao začin za pizzu, nego prvenstveno kao dobrodošlo sredstvo prve pomoći.

Znate li da se ulje origana smatra jednim od najboljih prirodnih sredstava za sprječavanje širenja gljivica u tijelu uključujući Candida i Aspergillus vrste. Zahvaljujući snažnom protumikrobnom djelovanju ulje origana možemo uspješno primjeniti kod prehlade, gripe, tegoba sa sinusima, infekcija dišnog sustava, želučano-crijevnih infekcija, za razrjeđivanje sluzi i lakše iskašljavanje te kao spazmolitik kod crijevnih grčeva, glavobolje, menstruacijskih grčeva itd.

Oregano oil sadrži uljni macerat biljke Origanum vulgare ssp.hirtum, podvrstu bogatu esencijalnim uljima. Biljka ima dva glavna sastojka, fenolne spojeve timol i karvakrol, izrazitog antimikrobnog djelovanja od kojih je karvakrol, po svojim antiseptičkim svojstvima, čak 26 puta jači od sintetskih antiseptika. Laboratorijska istraživanja su pokazala djelotvornost ulja protiv različitih mikroorganizama, od bakterija, gljivica parazita i virusa. Izvana ga možemo koristiti kao sredstvo protiv prhuti, uboda kukaca, gljivičnih promjena na koži bilo izravnim nanošenjem bilo stavljanjem u tekuće sapune, šampone ili različita mazala.

Ulje origana, zbog svega navedenog, koristan je sastojak svake kure čišćenja tijela.

Imuno paket za cijelu obitelj!

Odgovori

Moja košarica
Lista želja
Nedavno pregledano
Kategorije